maanantai 26. tammikuuta 2009

Kristen Stewart

Tämä postaus ei liity mitenkään uuden Twilight-elokuvan tähtösen tyyliin, vaan hänen näyttelijän lahjoihinsa, jotka ovat mielettömät! Eli mikäli tyhjäpäämäinen hehkutus naisen älyttömästä presenssitä valkokankaalla ei kiinnosta, hyppää alemmas.

En ole nähnyt Kristeniltä tosiaan kuin kaksi elokuvaa Twilightin (olipas hyvä!) ja In the land of Womenin (ei tainnut olla meillä oleenkaan teattereissa, mutta Makuunista löytyy). Molemmissa vasta 18-vuotias Kristen saa mun mahan melkeen kieroon. Naisessa on sitä ihmeellistä läsnäolon tunnetta, että kun tuijottaa Kristeniä elokuvasalissa, tuntuu kuin olisi oikeasti kahden kesken tyttösen kanssa juttelemassa. Ajan ja paikan taju miltein häviää, ja Kristen vetää mukaan elokuvan omaan todellisuuteen. Näitä tulee harvoin. Tykkään!


Enkä pane myöskään pahakseni In the land of women elokuvan rentoa ja särmikästä stailausta. (Ks. edellinen postaus.)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tupsahdin tänne blogiisi ihan sattumalta, ja tämä entry iski heti silmään.

olen täysin samaa mieltä kristenistä ja hänen taidoistaan, ihanaa, että muutkin ovat sen huomanneet. tosiaan, nuoresta iästä huolimatta todella kypsä ja vaikuttava, ei todellakaan mikään perus tyhjäpää-teinitähti.

olen itse nähnyt kristenin myös into the wild -leffassa, jossa hänellä oli pieni, mutta liikuttava rooli. pääosin neitonen on kyllä tainnut näytellä pienemmissä indieleffoissa, pitääpä yrittää saada noitakin käsiin jostain...

maarit

Trikoo kirjoitti...

Totta! Pitäisi kaivella niitä indieleffoja ja tuo into the wildkin pitänee tarkastaa :)