sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Eron jälkeen parasta...

kuten Hansu osuvasti ehdotti, eron jälkeen on parasta lähteä bailaamaan. No minäpä tein työtä käskettyä ja oikeen pitkän kaavan mukaan. Valmisteluihin sain kulutettua jopa 2 ja puol tuntia! Huomasin kyllä miksi se kannatti. Ei stressiä, ei hätiköityjä päätöksiä = täydellinen asu, meikki, kampaus ja erittäin hyvä mieli! Illan asu jäi sitten kuvaamatta (osasyyksi mainittakoon taas ero, ei kuvaajaa). Mutta lupaan näyttää asukokonasuuden teille kunhan saan jostain kameran käsiin (vanhemmilta lainaks siis) ja jonkun sitä operoimaan. En ole päässyt kuvaamaan edes mun uusimpa ostoksia, joista teidän on pakko saada tietää, ja jotka olivat tietty kolossaalinen osa mun super hyper mageeta perjantai-illan asuani.

Noh, jottei tästä hehkutuksesta nyt jää ihan vaan surkea maku suuhun, kun ei ole kuviakaan. Kävin mä vähän selailemassa taas polyvorea. Ja myös tälläiset yhdistelmät olisivat voineet päästä perjantaina ylle:

Bussiness Meeting Or Drink After Work


En tiedä teistä, mutta mun äkkipika ihastukseni liilaan alkaa olla aika finito. Tosin viimeisenä poikkuksena (I know never say never) yllä oleva kokonaisuus. Tossa tuo liilan väri on nin herkullisen luumumainen, että ei pysty vastustaan.

Tässä myös hauskan herkullinen kokonaisuus:

Proper Sunday

Ylläolevista voittekin päätellä, että päällä perjantaina oli tosiaan jakkutakki, mekko ja nilkkurit. Omia kuvia luvassa siis myöhemmin. Nyt sunnuntai lounaalle!


Mitä te teitte perjantai-iltana?

Ei kommentteja: