torstai 18. joulukuuta 2008

Grrää...äää....ätshiuh!

Yksi keuhkoputkentulehduksen omaava laiska uusi bloggaaja ilmoittautuu. Postaustahti on ollut etanaakin hitaampi, sisältö näkkileipää kuivempi ja kaktusta kitkerämpi. Pahoitteluni siis siitä. Blogejakaan en ole jaksanut lukea. Jaksan olla koneella korkeintaan 45min, ja sitten alkaa heikottaa ja huippaa. Harmi vaan sillä saan innoitukseni juuri kanssabloggaajiltani, joten edes uusia postauksen aiheita en ole keksinyt (paitsi vetoketjut!).

Ajattelin kuitenkin esitellä teille perheen uuden tulokkaan. Huuto.netistä huutamani Zaran trenssin. (Kiitokset kivalle myyjälle!). Nyt on kyllä aika kummallinen aika ostaa trenssi. Nahkatakithan nyt on muotia. Mutta eikö trenssi ole ajaton? (Paitsi talvella, ellei sitten halua välttämättä palelluttaa itseään kuoliaaksi.) Huuto.netin osta-heti hinta takille oli 25€ (ovh:sta ei ole tietoa) joten päätin tarttua tilaisuuteen.


Eihän tämä nyt mikään Burberry ole, mutta olen silti aika ihastunut takkiin.


Malli on varsin klassinen. Eli vaikka kokolappu väittää M:ää, kankaan runsauden vuoksi menee L:kokoisellekin. Itse ostan välillä M:ää välillä L:ää ja takki onkin kooltaan juuri sopiva minulle. Ei turhan tyköistuva (alkuperäinen trenssihän ei ole ladyfit), mutta ei kuitenkaan mikään säkki.


Päällä takin helma on kuitenkin hieman alle polven (kuvaa tulossa mikäli jaksan nousta sängystä, kiskoa takin päälle, ja suostuteltua poikaystävää kuvaamaan).


Mietinkin, että onko se turhan pitkä?

5 kommenttia:

Annu kirjoitti...

Itse ehkä ainakin haluaisin hieman lyhyemmän, tuohon polvien ja pepun välimaastoon? Mutta kivalta näyttää tuo!

Minäkin tuskailen flunssan kourissa, mutta en meinaa antaa sille periksi vaan painan vaan menemään :P (katsotaan mihin tämäkin johtaa)

Noora kirjoitti...

Onneksi,jos siltä tuntuu, takki on aika helppo lyhentää. Vein kerran itse lyhennettäväksi kun materiaali ja leikkaus oli hankala ja hinta oli n.10e:)

inni kirjoitti...

Ennen ajattelin että trenssit ovat vain tätitakkeja, mutta tänä vuonna olen huomannut että kun on oikean mallinen takki niin nehän on tosi kivoja :) Tässä itsekin etsiskelen trenssiä..

Trikoo kirjoitti...

Annu: hui! älähän tule sitten kipeämmäksi. Itse lähdin tänä aamuna kiltisti hakemaan sairaslomaa. Itse vielä jahkailen tuon pituuden kanssa.

Noora: se on helpottavaa tietää, ja onpa edullista! Toisaalta lyhennys operaatio ei itseasissa tunnu mitenkää ylivoimaisen vaikealta itsekään suorittaa, mutta en halua vielä tehdä päätöstä lyhennyksen suhteen, ettei tule mitään mokia. Täytyy kokeilla takkia käytössä, ja fiilistellä.

janmau:joo kyllä siinä pitää ainaskin vähän olla sitä ladyfittiä ettei mene ihan tantaksi. tosiasia on että trenssit on ollut pitkään tätitakkeja, kun ne on olleet niin kalliita!

Anonyymi kirjoitti...

hyvä perus trenssi!