keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Kaamos

Kaipaan niin valoa, tuoksuja, kesää ja jäätelöä. Noh. Kaikkea muutahan noista on tarjolla myös talvella, paitsi itse kesää. Philipsin valolampun ja herätyskellon yhdistelmän saisi verkkokaupasta 99€ hintaan, jäätelöä kaupasta jopa muutamalla sentillä, ja tuoksuja joululahjaksi peräti ilmaiseksi. Mutta luuletko vippaskonstien toimivan kaamokseen?


Millä sinä taistelet kaamosta vastaan? Toimivatko vippaskonstit, vai onko tuhlattava etelän matkaan?

6 kommenttia:

kullanmuru kirjoitti...

En taistele, yritän vain pärjätä sen kanssa ja nauttia olostani! Sitten kun kesä tulee, niin siitä voi nauttia kaksi kertaa enemmän! :D

Gemma kirjoitti...

Tuo valolamppu kyllä toimii ! Poikkiksella on sellainen ja huomaan herätessäni olevan paljon virkeämpi kuin normaalisti vain herätyskelloon herätessäni.

Trikoo kirjoitti...

kullanmuru: auch, musta tuntuu että en selviäs viikkoa taistelematta vastaan :D
Gemma: hyvä tietää! Poikkis haluaa sellaisen joululahjaks. vois hyötyä itse samalla. :P mutta on ne kyllä kalliita.. :/

Gemma kirjoitti...

trikoo; joo, varsinki tuo philipsin. näin jossain mainoksessa vastaavan merkittömän lampun ja se oli vain 49,90 e. oliskohan ollut prisma/cittari/anttila/gigantti akselilla ?

Annu kirjoitti...

alkusyksyn loska-ajalle ajoittunut etelänmatka kyllä vähän pelasti minun talveni, en ole ollut ollenkaan niin väsynyt kuin normaalisti!

myös kova määrä liikuntaa auttaa, kunhan sen vain aina muistaisi... :)

Trikoo kirjoitti...

Gemma: aah! hyvä tietää sekin. Täytyypä mennä tiirailemaan. Toimiikohan ne sitten yhtä hyvin kuin se philipsi... tai onkohan se valoyhtä hyvä... Täytyy mennä testailemaan :)

Annu:Joo! Toi on totta. Huomaan, että muutun hyvin nopeesti ärtyisäksi, jos en jaksa käydä urheilemassa. Liikunta stabiloi kyllä tosi hyvin. Eikä aina tarvi vetää mitään rääkki treeniäkään. Joskus auttaa vaan se että saa vaan keskittyä johonkin muuhun. Esim. tänään ku tultiin koiran kanssa Toko-treeneistä, tuntui kuin ois ollu hiihtoreissulla. Posket punaisina ulkoilmasta, ja ihan yhtä raukea olo, vaikkei varsinaista liikuntaa olekaan. :) Pitää muistaa harrastaa!