keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Tyylitaikuri

OC-sarjasta tuttua Rachel Bilsonia pidä tyylitaikurina, siksi että hän saa varsin tavallisennäköisetkin vaatteet vaikuttamaan todella trendikkäiltä. Miten hän sen tekee? I dont know!








Ehkäpä tässä ei nyt ole kyse vaatteista alkuunkaan. Katsokaa ensimmäistä kuvaa. Nainenhan hymyilee itsekseen! :) Minäkin tahdon olla yhtä tyytyväinen ja onnellinen.

Mitä mieltä sinä olet? Ihan tylsän tavallinen, vai definately somthin' somthin'?

3 kommenttia:

Arez kirjoitti...

Kyl Rachelilla on sitä jotai sen tyylissä vaikka ne näyttää kovin tavallisilta, mutta niissä on aina joku joka tekee niistä ei tavallisen.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän tämäkin tyyli iskee, mutta paremmin iskee melkein edellisen postauksen Olsenin tyyli. Osaisimpa mäkin noin hyvin pukeutua.

Trikoo kirjoitti...

Rezzi: Tykkään tosiaan Rachellin tyylistä, vaikka voisin lyödä vetoa, että jos vetäisin itse samat vaatteet päälle näyttäisin... noh en juuri miltään.

Hansu: Oon samaa mieltä sun kanssa. Rachel on hyvä, mutta Ashelyn glam-rock tyyli on vaan parempi, ja muutenkin enemmän pinnalla nyt. Ja siinä on ehkä jotain viettelevämpää. Rachel menee välillä naapurintyttö lookin puolelle (jota en koe henk.koht kovin trendikkääksi).