perjantai 12. joulukuuta 2008

Joulukoristeita

Veronpalautuksien ja vapaa päivän kunniaksi minun piti askarella kransseja lähisukulaisille joululahjoiksi. Tiimarissa kauhistelin kuitenkin kranssien hintoja. Samantien olisin voinut ostaa heille "kunnon" joululahjat, enkä itse tekemää koristekrääsää. Kauppaan jäivät siis kranssit.

Siitä seurasikin pieni ongelma (joskus mua ärsyttää olla pihi). Olin ostanut kaiken muun paitsi kranssit. Mulla oli yksi ylihinnoiteltu liimapistooli, kaksi purkkia spraymaalia, yksi lumisuihke, ja glitterliimaputeli. Mitäs näistä nyt sitten?

Noh tälläistä kehittelin sitten puoliksi päästäni, puoliksi ohejista.


Kotoota löytyi Decoupage-lakkaa, ilmapalloja, ja narua... Ilmapallon puhaltamisen, ja elmukelmuttamisen jälkeen, lakkasin narun ja kiersin sen pallon ympärin. Sen jälkeen odottelin koko illan...


Ja voila! Spraymaalia, lumisuihketta, glitteriä. Ja siinä on... öö joulukoriste! :) Taiteilin myös joulukortteja, kun odottelin ton pallon kuivumista.



Ylärivissä ihan perinteisiä. Leikkelin muotin paperista, laitoin kortin päälle. Spreimaalasin ja kuviokortit valmiita. Alarivissä kohokortteja.


Ulkoota hain maahantippuneita havuja ja kepukoita. Osassa keppejä oli hurmaavia pikkuriikkisiä käpyjä! Kävipä tuuri. Tein sitten kohokortteja spreimaalaamistami havuista. Osaan laiton vähän lumisuihketta. Ihan hienoja tuli!







Eikä siinä vielä kaikki. Kepukoista tuli lisää hienoja koristeita. (Sen pallon kuivumisessa kesti tosi kauan...)



Ihan hienojahan näistä kaikista tuli. (P.S. Kaikki kuvathan sai klikkailemalla isoksi.) Ongelma onkin edelleen ne joululahjat. En oikein kehtaa antaa keppejä, tai kyhättyä palluraa lahjaksi.

Vai mitä mieltä sinä olet? Huikkaa jos jäit kaipaamaan ohjetta!

4 kommenttia:

Alexandra kirjoitti...

Siis millä värillä sä värjäit noi oksat?

Trikoo kirjoitti...

Spray maalilla. Siis niillä millä nuoriso "turmelee" "kaunista" harmaata betonimaailmaamme. ;)

Toinen oksa on hopeisella, ja toinen mattavalkoisella (kiiltävä ois ollu kivempi)

Clas Ohlsonilta 6,10€ per iso puteli (500ml). Merkki on CRC Pro Paint Monikäyttämaali.
http://www.clasohlson.fi/Product/
Product.aspx?id=20792884

Ja lemu kämpässä on sitten ihan kauhea. Tuhottiin varmaan muutama tuhat aivosolua hajuja impatessa. Että suosittelen menemään ulos sprayaamaan.

Alexandra kirjoitti...

Voin kuvitella, että moinen myrkky hiukan tuoksahtaa. :D

Katri kirjoitti...

Tulipa hienoja! Tuommoisia on joskus pienempänä tullut tehtyä koulussa, ja muistan kyllä sen lemun! :@