keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Tuplana & Triplana

Kun on kyse perusteeppareista, alushousuista tai mustista ja valkoisista topeista saatan ostaa samaa vaatetta useamman kappaleen - varsinkin jos hinta on edullinen. Syksyn edetessä olen tehnyt myös todella hyviä vähän epätavallisempia vaatelöytöjä.

Suurin ongelmani ihanien tunikoideni kanssa on, että ne ovat hihattomia. Joten kun törmäsin näihin hurmaaviin hupparimekkoihin Kappahlissa en epäröinyt mustan ja harmaan välillä vaan otin molemmat!


Triplana - lilana, mustana ja harmaana - päätin hankkia Zaran trikooroikkuneuleen. Tämä on helppo vetäistä tunikan päälle, tai topin ja farkkujen seuraksi.


Hankin ensin tuon lilan. Myöhemmin painelin kauppaan ja ostin kaksi muuta. Totesin, että näille tulee käyttöä. Ihanan pehmeä triikoo on jopa juhlallisen näköinen ja pääsikin ylleni mustan pikkumustan kera Oopperaan viime viikolla. Harmiksen paitojen laatu ei ole kummoinen, sillä pari saumaa on jo ratkennut!

Oletko sinä ostanut samaa vaattetta tuplana tai peräti triplana?

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

wau! siis onko nuo roikkuneuleet zarasta ?! :o todella ihania! löysin vasta tänään blogisi ja alan varmasti seurailemaan :) tässä oli vaan sitä jotain mistä tykkään :D

Trikoo kirjoitti...

Ihanaa, että tykkäät. Alkuun on aina vaikea päästä, kiva tietää ettei kaikki työ ole mennyt hukkaan, ja joku lukeekin. :)

Roikkuneuleet on tosiaan Zarasta, eikä hintakaan päätä huimaa (muistaakseni 14,90). Ensimmäisen ostin M:nä, mutta loput L:nä roikkuu enenmmän ;)

Muistahan tarkistaa saumat mikäli käyt tälläisen ostamassa, harmaassa purkautui jo sauma kainalon kohdalta :(