maanantai 1. joulukuuta 2008

SNÖ of Sweden

Olen jo pitkään kuolannut SNÖ of Swedenin ihania kaula- ja rannekoruja. Erityisen viehkeäksi SNÖn korut tekevät kiiltävän metallin ja moniväristen kivien yhteispeli. Hinta ei valitettavasti ole SNÖn koruissa ihan kohdillaan. Monet kaulakorujen hinnat hipovat jopa neljääkymmentä euroa, ja rihkamaksi se on mielestäni hieman liikaa. Tax Freessa laivalla SNÖn korut olivat n. -30% mutta risteilemään jäivät.

Olinkin ratketa riemusta, kun Jessica ystävällisesti vinkkasi SNÖn ystävämyynnistä Lauttasaaressa. Heräsin aikaisin lauantai aamuna ja suuntasin ensin Valtterin Kirpputorille, sen jälkeen yhdeksäksi Lauttasaareen.

Tässä tulos:

Ikioma SNÖ! Voi tätä onnea! Maksoi 16€ joten suurta alennusta ei ollut, mutta juuri tuon verran pystyin maksaman. Valitettavasti ihana pallurametalliketjuinen kaulakoru (20€) jäi ostamatta, koska käteinen loppui kesken. Myös huuto.netissä on yhä enemmän kohteina SNÖn koruja, joten ehkäpä minua vielä onnistaa toistamiseen.

Onko joku muu hurahtanut SNÖ:hön?

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivan korut oot ostanut :) Mäkin haluan SNÖ:n kaulakorun!

Trikoo kirjoitti...

emmisusanna: Kiitos! Olen itse aivan ihastunut tuohon. Tällä hetkellä koru on päällä koko ajan. :) Ja kannattaa tosiaan tsekata esim. Huuto.netistä jos oma Snö himottaa. :)

Tiina kirjoitti...

Olen! =)

Trikoo kirjoitti...

Tiina: heh :) samoin samoin, tekis mieli ostella lisää... ehkä pukki on ottanut tästä vinkistä vaarin kanssa? :D

Anonyymi kirjoitti...

Sain oman Snö-helmet lahjaksi poikaystävältä ja en vielä tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa.

Kauniita rihkamakoruja.. Tuli mieleen laulu tinasormuksesta. Mutta tarkemmin katsottuna ei yhtään hullumpi.

Trikoo kirjoitti...

Anonyymi: Tottahan tuo. Ihan täysin rihkamaahan ne ovat. (Tosin eikös snö:n helmet ole kuitenkin edes päällystetty oikealla helmiäisellä?) Mutta, ihanaa rihkamaa ovatkin! Kaipa näissäkin enemmän painaa se "brändäys". Voin kyllä ilomielin lunastaa helmet jos et niitä kaipaa ;)