maanantai 8. joulukuuta 2008

Joulun toive apparaatit

Olen aina ollut siinä mielessä epä-naisellinen, että omaan kiinnostuksen myös teknisiä laitteita kohtaan. Joulun toive top kutonen olisikin tässä:

  • Digi-pokkari. Tätä voi helposti kantaa mukana käsilaukussa ja räpsiä menemään tilanteessa kuin tilanteessa!
  • Olen myös aina halunnut epilaattoria. Uskon vakaasti, että kun tarpeeksi pitkään olet karvoja repinyt, joku päivä ne eivät enää kasva takaisin.
  • Mainoksen uhrina (se on muuten hyvä mainos!) haluaisin kokeilla volumizeria. Lupaa nostattaa ja tuuheuttaa niin ettäh!
  • Vihot, ja kansiot ovat vanhanaikaisia. Luennoille kannetaan nykyään kevyet miniläppärit. Minulle oma?
  • Oma ihanuus LG:n Chocolate meinaa sanoa itsensä irti vain kahden vuoden käytön jälkeen. Onhan se kaunis, mutta pirullisen surkea puhelin ollut. Seuraavaksi en seikkaile vierailla vesillä. Luotan vakaaseen Nokialaiseen.
  • Digitaalinen järjestelmäkamera on alkanut kuullostaa todella hyvältä korvissani. Varsinkin blogiharrastuksen parissa tuollaiselle löytyisi käyttöä. Tähän menessä vanhemmilta lainattu Canonin Powershotti on ollut varsin hyvä vaihtoehto. Joten jos vanhemmat hankkivat itsellensä uuden kameran, voin mieluusti unohtaa järkkäri haaveet ja lahjoittaa Powershotille hellän kodin.
Mitkä ovat sinun toive apparaattisi?

5 kommenttia:

Annukka kirjoitti...

Omasta toivelahjalistasta löytyy hajuvesiä, kirja, tuotnkobokseja ja muuta turhutta. Toi järkkäri olis kyllä tosi kätevä! Mäki haluun:)

Annu kirjoitti...

Kiinnostas kyllä että toimiiko tuo volumizer oikeasti niin hyvin kun väittää, jos toimis niin sehän ois mahtava!

Pikkuluentoläppäriä toivelistalla täälläkin päin :)

Trikoo kirjoitti...

Jenkki, mun pitäis mennä tuoksuttelu-ikkuna-ostoksille, jotta tietäis mitä haluais. Tuoksut kelpaisivat tännekin päin siis. Olen vain tosi nirso. Mitä tuoksuja sinä toivoisit joululahjaksi?

Annu, mäkin haluaisin todella tietää että toimiiko toi volumizer ja jos toimii, niin miten toimii. Ei oo kiva jos tulos on samannäköinen kuin kreppiraudalla. Tai en oikein ymmärrä millä muulla tavalla se voi niitä hiuksia tuuhentaa...
Miniläppäri ois niin kätevä. Ei tarvis enää ihmetellä mitä sitä oikeen on kirjoittanut luennolla, ja paljon nopeemmin pystyis kirjoittaakkin, niin pysyis helpoimmin perässä. Puhumattakaan miten hyödyllistä ois kantaa läppäriä mukana. Ei enää jonotusta tietokoneluokassa!

fudge kirjoitti...

Voi järkkäri saa täältä kanssa rakastavan kodin ja ahkeran käyttäjän. Toivottavasti olen ollut tarpeeksi kiltti tyttö :D

Trikoo kirjoitti...

fudge: yritin tänään vaivihkaa vinkkailla aiheesta tontuille ;)